Contact

Leest u alstublieft de onderstaande veelgestelde vragen door voor u contact met ons opneemt.

In verband met Derek's drukke schema heeft hij geen tijd voor privé readings.
We proberen om binnen een paar weken op iedereen te reageren. Hou er rekening mee dat Derek zelf de berichten niet leest en zodoende kunnen uw persoonlijke berichten door een derde partij gelezen worden. En wanneer u een vraag stelt die het team niet kan beantwoorden kan het soms ook voorkomen dat u geen reactie krijgt.
De opnames voor Derek zijn nieuwe social media serie begint in April 2017, indien u deze graag wilt bijwonen kunt u zich aanmelden via de link op de homepage. Verdere info volgt via mail na aanmelding.
De beste manier is om tickets via officiële ticketbureau's te kopen die gelinkt zijn aan de site van Derek en wij raden u ten strengste af om tickets te kopen via niet officiële kanalen.
Wanneer er shows opgenomen worden voor televisie en/of social media gebeurt dit met maximaal 300 aanwezigen. Een theatershow wordt gehouden voor maximaal 1000 mensen in het publiek. Kijk op de website van het desbetreffende theater voor meer informatie.
Het maakt niet uit waar je zit in de zaal. Het belangrijkste is dat je ontspannen bent, dus kies een plek waar jij je het prettigst bij voelt. Familie, groepen of vrienden kunnen het beste bij elkaar zitten. Dit maakt het voor Derek gemakkelijker een boodschap door te geven van een overleden dierbare uit de spirit world.
Aan het begin van een theatershow wordt er een korte uitleg gegeven over hoe de theatershow verloopt. Deze uitleg wordt gegeven in het Nederlands wanneer de show in Nederland plaatsvindt en in het Vlaams wanneer de show in België plaatsvindt. Tijdens de show spreekt Derek alleen Engels, maar er is een tolk aanwezig die alles vertaalt naar het Nederlands en Vlaams voor diegenen die geen Engels spreken.
Derek staat gemiddeld 2 uur op het podium. Er is een pauze van ongeveer 25 minuten. Middagshows beginnen om 13.00 uur of 14.00 uur en avondshows beginnen om 19.00 uur of 20.00 uur. De tijden worden per show op deze website en in het theater aangegeven.
Hoewel er wordt gefilmd tijdens Derek's theatershows worden deze beelden normaal gesproken niet gebruikt voor uitzending op televisie. Er is echter altijd een kans dat deze beelden worden gebruikt voor een documentaire of clip in een entertainment programma. Wanneer dit het geval is, zal dit worden aangegeven tijdens de show.
Toegang tot de shows voor kinderen vanaf 12 jaar zal enkel mogelijk zijn onder begeleiding en verantwoording van de ouder(s) en/of wettelijke voogd.
Het spijt ons, maar het is niet toegestaan om geluids,- video,- en of foto opnamen te maken tijdens shows van Derek. Deze maatregel is ingesteld om de privacy van alle bezoekers te beschermen. Wanneer u deze regel overtreedt en het wordt gezien, kan het zijn dat uw opname apparatuur in beslag wordt genomen.