fbpx
Selecteer een pagina

Nieuwe website live!

De nieuwe website is live!

Meer informatie over Derek zijn 2019 tour wordt op
deze website bekend gemaakt op maandag 26 augustus om 10.00 uur.

Derek Ogilvie Tour 2019

Derek Ogilvie is zonder enige twijfel één van de bekendste mediums in Nederland. Na 12 jaar succesvolle tv- en theatershows is Derek deze herfst weer live te zien op het podium met zijn ‘2019 Tour!’
Grijp uw kans om contact te maken met uw overleden dierbaren.

Iedere show is dynamisch waarbij de persoonlijkheid en de paranormale begaafdheid van Derek voor een vermakelijk optreden en een achtbaan aan emoties zorgen!

“Hello again” een interview met Derek Ogilvie

Bijna iedereen kent het Schotse medium Derek Ogilvie. Is het niet van zijn tv-shows die jarenlang op RTL4 te zien zijn geweest, dan wel van één van zijn vele theatershows. Na twee rustige jaren is de 53-jarige Derek in 2018 weer volop aan het toeren en zo ook dit najaar.

Interview in Bladel

Op donderdag 6 december komt Derek Ogilvie naar Bladel.
In Cultureel Centrum Den Herd zal hij te zien zijn met zijn ‘Hello Again’ voorstelling waarin hij contact probeert te leggen met ‘de andere kant’.
Aan PC55 gunde Derek een exclusief interview. 

Derek in Zevenaar!

Hallo allemaal!
Vandaag ben ik in Zevenaar bij Het Musiater!
Derek brengt een bezoek aan het theater waar hij twee shows gaat geven voor zijn Hello again tour.

Derek opent zijn hart | Trouw

In de serie ‘tien geboden’ interviewt Arjan Visser wekelijks bekende en minder bekende Nederlanders aan de hand van de Bijbelse tien geboden over hun leven, wereldbeeld en religie. Vandaag: Derek Ogilvie (Paisley, Schotland, 1965) – medium en ‘babyfluisteraar’. 

Derek is terug in de theaters!

‘In Your Town Tour!’ In januari en februari 2018 komt Derek naar theaters bij jou in de buurt. Voor meer informatie en het laatste nieuws, kijk donderdag 16 November naar de Facebook Live Chat. 

Derek is terug in het theater!

Bij een nieuwe theatershow horen natuurlijk ook nieuwe foto’s!

Derek is terug in het theater, met shows in Eindhoven, Nijmegen, Hengelo en Drachten!

Commentaar van Derek:
“Ik vind het geweldig dat ik weer op tournee ga. Veel fans hebben mij het afgelopen jaar gevraagd wanneer ik weer op het toneel zou staan. Dit is waar mijn hart naar uitgaat en daarom heb ik een aantal weken geleden besloten om een aantal shows door het land in te plannen. Ik kon gewoon geen nee zeggen! De afgelopen maanden heb ik een dynamisch en zeer gemotiveerd team om mij heen samengesteld. Momenteel werken we aan deze tour en andere inspirerende projecten. “

‘The Dutch Tour’ start op 18 juni met diverse shows in juni en begin juli.

Tickets kunnen direct worden besteld via deze website, vanaf zaterdag 29 april, 10.00.