>

30 Oktober 2018

Kijk naar Derek zijn laatste interview..

Ter promotie van zijn tour bezocht Derek, vorige week, Deventer.
Hij had een interview met het lokale radiostation en de lokale krant.

KLIK HIER VOOR HET HELE INTERVIEW

17 Oktober 2018

Een zeer ongebruikelijk interview in Dockum...

Eind oktober start het beroemde Schotse medium Derek Ogilvie zijn Hello Again Tour 2018, waarbij hij 35 shows door heel Nederland geeft.
De kick-off is op 27 oktober op Ameland en 11 november staat hij in Theater Sense te Dokkum.
Ter promotie van zijn nieuwe tour bezocht Derek afgelopen vrijdag Dokkum en gaf een bijzonder openhartig interview.

KLIK HIER VOOR HET HELE INTERVIEW

12 Oktober 2018

INTERVIEW IN BLADEL

Op donderdag 6 december komt Derek Ogilvie naar Bladel.
In Cultureel Centrum Den Herd zal hij te zien zijn met zijn ‘Hello Again’ voorstelling waarin hij contact probeert te leggen met ‘de andere kant’.
Aan PC55 gunde Derek een exclusief interview.

KLIK HIER VOOR HET INTERVIEW

3 oktober 2018

DEREK IN ZEVENAAR!

30 Augustus 2018

DEREK OGILVIE "HELLO AGAIN TOUR"

TICKETS HIER VERKRIJGBAAR!

15 December 2017

WACHT NIET TE LANG MET HET KOPEN VAN KAARTEN!

Er zijn extra shows toegevoegd aan de In Your Town Tour!
In verband met de grote vraag naar kaarten voor de Tour van Derek in 2018, zijn er nu extra shows toegevoegd in Winschoten, Brunssum en Middelburg!
Winschoten is zo’n populaire bestemming dat we nu een tweede datum hebben toegevoegd – Donderdag 8 februari – omdat de show op donderdag 1 februari compleet is uitverkocht.
Ook in Brunssum en Middelburg zijn extra middagshows toegevoegd, omdat de avond shows in deze theaters uitverkocht zijn.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

22 November 2017

TICKET VERKOOP IS GESTART!

KLIK HIER VOOR TICKET INFO

12 November 2017

DEREK IS TERUG IN DE THEATERS!

‘In Your Town Tour!’ In januari en februari 2018 komt Derek naar theaters bij jou in de buurt. Voor meer informatie en het laatste nieuws, kijk donderdag 16 November naar de Facebook Live Chat.

KLIK HIER OM NAAR FACEBOOK TE GAAN.

08 November 2017

MIJN AUTISME HEEFT ME ERG GEHOLPEN - THE GAY ISSUE

Medium en 'babyfluisteraar' Derek Ogilvie (52) woont momenteel op Cyprus. Jarenlang was hij te zien op de Nederlandse televisiezender RTL. In 2016 gaan de partijen in goede harmonie uit elkaar. Nu treedt hij regelmatig op in theater in het land...

KLIK HIER OM VERDER TE LEZEN.

27 Juni 2017

DEREK OPENS HIS HEART IN LATEST INTERVIEW - TROUW

In de serie 'tien geboden' interviewt Arjan Visser wekelijks bekende en minder bekende Nederlanders aan de hand van de Bijbelse tien geboden over hun leven, wereldbeeld en religie. Vandaag: Derek Ogilvie (Paisley, Schotland, 1965) - medium en 'babyfluisteraar'.

KLIK HIER OM VERDER TE LEZEN.

12 Juni 2017

DEREK PLACES EVIDENCE AGAINST RTL

Je kunt dit werk niet doen als je niet tegen commentaar kunt. Als bekend medium moet je met kritiek kunnen omgaan. Dat hoort er nou eenmaal bij.

Helaas kunnen dingen je soms danig uit het veld slaan en dat is precies wat bij mij in de afgelopen weken gebeurde toen ik de antwoorden van RTL in de Telegraaf en in RTL Boulevard hoorde op het verhaal dat ik een rechtzaak tegen hen ben begonnen.

KLIK HIER OM VERDER TE LEZEN.

18 Mei 2017

REACTIE DEREK OGILVIE

Hi everyone Derek here. You might have heard there is something going on. I have written a statement and a good friend translated it for you.

Ja ik kan bevestigen dat er een rechtzaak gaande is tussen mij en RTL.

Op dit moment wil ik niet verder ingaan op de exacte bedragen, maar ik ben in de gelukkige positie dat TV presentatoren grote bedragen krijgen uitbetaald, iets waar ik mij heel erg van bewust ben en ook erg dankbaar voor ben.

Wat mij nu overkomt, is heel duidelijk. Stel je eens voor dat je vele jaren gewerkt hebt voor een bedrijf wat je vertrouwde. Nadat je daar bent weggegaan kom je erachter dat het het bedrijf je niet heeft betaald wat men had moeten betalen, gedurende het hele contract. Zelfs bepaalde bedragen voor je heeft achtergehouden. Het is heel beangstigend om hier mee om te gaan en ook erg moeilijk om dit te bespreken met jouw vroegere werkgever.

Deste pijnlijker is het als je uiteindelijk de moed hebt kunnen opbrengen om met het bedrijf te praten en ze onmiddellijk de deur in jouw gezicht dichtgooien en helemaal niks meer met je willen bespreken.

Ik denk dat iedereen in een dergelijke situatie voor zichzelf zou opkomen en dat is precies wat ik in de afgelopen 16 maanden heb gedaan.

KLIK HIER VOOR MEER INFO.

1 Mei 2017

DEREK OGILVIE MAAKT ZICH KLAAR VOOR DE NIEUWE TOUR!

Bij een nieuwe theatershow horen natuurlijk ook nieuwe foto's!

Klik hier voor meer informatie!

25 April 2017

DEREK IS TERUG IN HET THEATER! NIEUWE TOURDATA NU BESCHIKBAAR!

Derek is terug in het theater, met shows in Eindhoven, Nijmegen, Hengelo en Drachten!

Commentaar van Derek:
"Ik vind het geweldig dat ik weer op tournee ga. Veel fans hebben mij het afgelopen jaar gevraagd wanneer ik weer op het toneel zou staan. Dit is waar mijn hart naar uitgaat en daarom heb ik een aantal weken geleden besloten om een aantal shows door het land in te plannen. Ik kon gewoon geen nee zeggen! De afgelopen maanden heb ik een dynamisch en zeer gemotiveerd team om mij heen samengesteld. Momenteel werken we aan deze tour en andere inspirerende projecten. "

'The Dutch Tour' start op 18 juni met diverse shows in juni en begin juli.

Tickets kunnen direct worden besteld via deze website, vanaf zaterdag 29 april, 10.00.
Klik hier voor meer informatie!

24 Maart 2017

Word onderdeel van Derek's nieuwe YouTube show!

Komt de hulp van Derek voor jou als geroepen en wil jij onderdeel worden van zijn nieuwe YouTube show?
Voor zijn nieuwe show biedt Derek de unieke kans om met overleden dierbaren in contact te komen, of jou te helpen bij de slaap-, eet- of gedragsproblemen van jouw kind.
Video-opnames zullen plaatsvinden in april en mei 2017, dus grijp deze unieke kans en meld je nu aan!

Hartelijk dank voor de grote hoeveelheid aanmeldingen. De aanmeldingsprocedure is inmiddels gesloten.
Houd de website in de gaten voor eventuele updates.

Derek te gast bij Omroep Zeeland

Op maandag 21 december is Derek te gast bij Omroep Zeeland om 11.00 uur in het radioprogramma Goedemorgen Zeeland. Klik hier om de website van het programma te bezoeken.

Interview met RTV Noord Holland

Derek was op dinsdag 8 december te gast bij RTV Noord Holland voor een radio interview.
Het interview is terug te beluisteren via deze link, het item met Derek begint vanaf de 37e minuut!

Nieuwste promo voor THE FINAL UNEXPEXTED TOUR!

Bekijk de nieuwste promo voor Derek's tour hieronder!En hou ook de video chats in de gaten die Derek regelmatig op Facebook organiseert. Volg Derek op Facebook via Facebook.com/derekogilvieofficial

Extra kaarten beschikbaar voor THE FINAL UNEXPEXTED TOUR!

Wegens de enorme vraag zijn er nu extra kaarten beschikbaar voor de uitverkochte shows van THE FINAL UNEXPECTED TOUR in AMSTERDAM EN AMERSFOORT! GEREDUCEERDE PRIJZEN VOOR PLAATSBEWIJZEN IN BREDA! Er zijn 200 EXTRA TICKETS beschikbaar voor zowel de middag- als de avondshows in BREDA tegen een gereduceerd tarief van € 25,=! Mis het niet! Bestel nu jouw tickets! Kijk voor meer details en informatie op de TOUR pagina van deze website.

Zwolle - Reisinformatie middagshow

Vanwege de Sinterklaas intocht op zaterdag 14 november geldt er een gewijzigd reisadvies voor gasten voor de middagshow. U kunt het beste afslag Zwolle Noord nemen i.p.v. afslag Centrum. Indien u afslag Noord neemt, heeft u geen last van de vaarroutes of afgesloten wegen of bruggen. Mocht toch afslag Centrum genomen worden, komt u bij de Hofvlietbrug. Het zal daar erg druk zijn i.v.m. de vaarroute van Sinterklaas. De parkeergarages zullen drukker zijn dan normaal, dus raden we u tevens aan tijdig te arriveren. Mocht parkeren rondom het theater niet lukken, dan zijn alternatieve parkeerplaatsen naast Noordereiland en Diezerpoort o.a. de Turfmarkt, parkeerplaats bij Hedon of bij het Provinciehuis in Zwolle, adres: Luttenbergstraat 2.

Leiden - The Final Unexpected Tour

Helaas is het niet meer mogelijk om kaarten contant te betalen aan de kassa van het theater in Leiden. U kunt wel met pin betalen aan de kassa of tickets online aanschaffen via Eventim. We bieden u onze excuses aan voor het eventuele ongemak. Kijk op de Tour sectie van deze website voor meer informatie over het boeken van tickets voor The Final Unexpected Tour. Hier staan ook de details van alle andere theaters en beschikbaarheid van kaarten vermeld.

Extra tickets

Een laatste update over The Final Unexpected Tour die in Zwolle van start gaat op zaterdag 14 november. Wegens de enorme vraag zijn er extra plaatsen beschikbaar in Amersfoort! Deze plaatsen, wel met beperkt zicht, zijn nu te boeken voor € 25,=! Kijk op de Tour sectie van deze website voor meer informatie over het boeken van deze plaatsen. Hier staan ook de details van alle theaters en beschikbaarheid van kaarten vermeld. Veel shows zijn al uitverkocht, dus als je nog kaarten wilt bestellen, reageer dan snel!

Interview Radio Nunspeet

Derek zal vandaag te horen zijn tijdens een live radio interview op Radio Nunspeet. Luister tussen 13.00 uur en 14.00 uur via deze link online of via de radio op 105.9 FM.

Nieuwe shows toegevoegd aan de tour

Er zijn middagshows toegevoegd aan de FINAL Unpexpected tour in ZWOLLE, LEIDEN, AMSTERDAM en BREDA! Klik hier voor alle tour data.

Derek's single STAND WITH ME nu verkrijgbaar!

Dinsdag 22 september 2015

Derek's eerste single is nu verkrijgbaar via iTunes! Klik hier om het lied te downloaden op iTunes en hier op Google Play.
Bekijk de videoclip hieronder.

Interview op gay.nl

Vrijdag 25 september 2015

Op de website van Gay.nl is een interview met Derek te lezen. Klik hier voor het interview.

Derek in RTL Koffietijd

Dinsdag 22 september 2015

Derek was vanmorgen te gast in Koffietijd om te praten over zijn nieuwe single en de aankomende tour.
Bekijk het fragment hieronder terug.

Gay Pride Amsterdam 2015

Maandag 3 augustus 2015

Derek was afgelopen weekend aanwezig bij Gay Pride in Amsterdam. Bekijk dit artikel en de foto's op De Telegraaf en dit artikel hier.

Interview in Gelrenieuws

Maandag 1 december 2014

Derek heeft een interview gehouden met Gelrenieuws. Het interview is online te bekijken op deze pagina of hieronder.