VERKLARING - Derek Ogilvie

Je kunt dit werk niet doen als je niet tegen commentaar kunt. Als bekend medium moet je met kritiek kunnen omgaan. Dat hoort er nou eenmaal bij.

Helaas kunnen dingen je soms danig uit het veld slaan en dat is precies wat bij mij in de afgelopen weken gebeurde toen ik de antwoorden van RTL in de Telegraaf en in RTL Boulevard hoorde op het verhaal dat ik een rechtzaak tegen hen ben begonnen.

RTL zegt dat ze “zich niet herkent” in wat ik zeg en dat ze altijd “transparantie” etaleerden in hun acties en altijd een oplossing wilden zoeken door een “volwassen dialoog” aan te gaan. Ze beweren ook dat ik gevraagd werd het gebouw te verlaten omdat ik mij “intimiderend” gedroeg naar een RTL medewerker. Het was heel raar om te lezen, bijna surrealistisch en ik kan deze commentaren niet accepteren, zelfs niet nu ik mij besef dat ik de kleine man ben die tegen de reus vecht.

RTL verklaart dat ze met mij op een wederzijdse en aangename manier tot overeenstemming wil komen maar de mening die zij aan de media ventileert is niet dezelfde als die achter gesloten deuren wordt geëtaleert in mijn ervaring.

Dus, als antwoord op RTL, is het enige wat ik kan doen iets laten zien wat niet te weerleggen valt, feiten. Hier is de waarheid achter mijn verklaringen, bewijs dat in tegenspraak is met wat RTL heeft verklaard:

Brieven van mijn advocaat aan de algemeen directeur en financieel directeur van RTL die bewijs leveren dat RTL toegeeft dat er grote bedragen niet werden betaald inzake mijn theatertours en waarin ook wordt bevestigd dat RTL mij voortdurend weerhield van een audit om de gegevens van mijn theatertours in te zien, ondanks herhaaldelijke verzoeken - dit in tegenstelling tot wat in de recente verklaringen staat van RTL aan de media.

Een e-mail die ik heb ontvangen van Sjoerd van Schooten, het hoofd van RTL Live Entertainment, nota bene een paar uur na een gezamenlijk gesprek waarin RTL claimt dat ik hem heb geïntimideerd. Zou jij deze e-mail aan iemand hebben verzonden die je een paar uur daarvoor heeft geïntimideerd?

DEREK OGILVIE

BRIEF 1


BRIEF 2


EMAIL


DEREK OGILVIE